Mit navn er Henriette Nors

Jeg arbejder med tryghed og trivsel både på det økonomiske og det menneskelige plan. Jeg brænder for at hjælpe ejerledere med at opbygge en sund virksomhed, der skaber fundamentet for en balanceret hverdag.

Jeg startede som selvstændig konsulent for at kunne udleve min drøm om at være med til at gøre en forskel for andre, specielt selvstændige, og for at kunne gøre det på min måde. Jeg vil sørge for at virksomhederne har fundamentet i orden. Fundamentet er dig som ejerleder og grundstenen for værdiskabelsen. Friheden til at planlægge mine arbejdsopgaver selv, giver mig mulighed for at brænde endnu mere igennem for dig og din virksomhed. 

Jeg har arbejdet med økonomi i alle mine 30 år på arbejdsmarkedet, men i forskellige stillinger, hvilket gør, at jeg rummer bred erfaring indenfor området. Det er bl.a. budgetopfølgninger, handlingsplaner, investeringer, kapitalrejsninger, og sparring med ejere. Jeg har løbende dygtiggjort mig, senest har jeg taget uddannelse indenfor forretningsudvikling, ledelse og bestyrelsesarbejde.

Jeg er bosat i Hedensted, hvor jeg nyder at have naturen tæt på. Et sundt arbejdsliv er mange ting, men for mig er det roen, friheden og glæden, der driver værket.

Læs mere om min erfaring på LinkedIn